iMate 810F trecut prin foc si... cafea (Video)

Autor:  | Publicat în:  i-mate 1.155 ori
<b>iMate 810F trecut prin foc si... cafea (Video)</b>In cadrul MWC 2009, iMate a prezentat o serie de noi terminale mobile printre care se numara si ultra-rezistentul model 810F, pe care il puteti vedea "torturat" in clipul urmator: Smartphone-ul vine cu o carcasa cauciucata, standarde militare SUA in...

In cadrul MWC 2009, iMate a prezentat o serie de noi terminale mobile printre care se numara si ultra-rezistentul model 810F, pe care il puteti vedea "torturat" in clipul urmator:

Smartphone-ul vine cu o carcasa cauciucata, standarde militare SUA in privinta rezistentei la socuri, temperaturi extreme, presiune si umiditate, fiind practic companionul perfect al oricarui soldat sau jurnalist globetrotter. iMate 810F are garantie pe viata si nu se "sperie" de cafea fierbinte, apa, socuri sau tot soiul de factori nocivi.

Lista de specificatii a telefonului include suportul pentru conectivitate quad-band GSM si HSDPA, un display touchscreen QVGA rezistent la zgarieturi, GPS, WiFi si o tastatura full QWERTY. Handsetul vine si cu Bluetooth stereo cu EDR, o camera de 2 megapixeli, procesor de 624 MHz, accelerometru, busola si memorie interna de 2.2 GB.

Sursa: Dailymobile.se

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×