T-Mobile lanseaza MDA Vario III

1.740 ori
<b>T-Mobile lanseaza MDA Vario III</b>T-Mobile lanseaza MDA Vario III (HTC Kaiser), numit si terminalul perfect al comunicatiilor. Dupa cum sugereaza si numele, MDA Vario III, este cel de-al treilea handset din linia Vario, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Terminalul soseste cu...

T-Mobile lanseaza MDA Vario III (HTC Kaiser), numit si terminalul perfect al comunicatiilor. Dupa cum sugereaza si numele, MDA Vario III, este cel de-al treilea handset din linia Vario, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare.

Terminalul soseste cu o gama de feature-uri noi, printre care un internet browsing de mai buna calitate si un touchscreen. Noul Vario suporta vitezele HSDPA ale conexiunilor mobile broadband, de pana la 3.6Mbps. Gadgetul ruleaza Windows Mobile 6, permitand utilizatorilor sa acceseze si sa editeze continuturi prin intermediul aplicatiilor incluse. Astfel oamenii de afaceri vor putea lucra, chiar si daca nu se afla la birou, verificandu-si mailul si folosind softurile incluse.

Vario III este dotat cu functia push email si include un sistem de navigare GPS, important atuu al produsului. Celelalte specificatii tehnice, pretul sau data la care terminalul va fi disponibil nu sunt cunoscute inca, dar va vom informa in legatura cu acestea de indata ce vom primi update-ul. Suntem curiosi in special in ce priveste pretul gadgetului, avand in vedere ca include si sistemul de navigare prin satelit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×