Primul apel de pe iPhone in reteaua Vodafone

1.269 ori
<b>Primul apel de pe iPhone in reteaua Vodafone</b>Conform unei informatii de pe Unofficial Apple Blog, un descurcaret posesor al unui iPhone a reusit sa sune de pe telefonul sau, aflandu-se in Marea Britanie, prin intermediul operatorului Vodafone. Norocosul afirma ca folosit reteaua locala de telefonie,...

Conform unei informatii de pe Unofficial Apple Blog, un descurcaret posesor al unui iPhone a reusit sa sune de pe telefonul sau, aflandu-se in Marea Britanie, prin intermediul operatorului Vodafone.

Norocosul afirma ca folosit reteaua locala de telefonie, cu luni bune inainte ca terminalul sa fie disponibil in Marea Britanie. Nu cunoastem numele acestei persoane, dar suntem destul de suspiciosi in legatura cu afirmatiile sale. Necunoscutul a mai mentionat ca a cumparat o cartela prepaid de la AT&T, reteaua folosita de iPhone in SUA. Tranzactia a avut loc pe eBay, iar temerarul afirma ca ar fi convins cativa angajati Vodafone sa ii adauge SIM-ul pe lista abonamentelor mobile.

De asemenea barbatul se pare ca a folosit un handset O2 XDA pentru a purta convorbirea. Povestea nu suna convingator, in conditiile in care Apple nu si-a pregatit terminalul pentru a suporta serviciile oferite de operatorul Vodafone. Daca intamplarea este reala, dorim doar sa intram in contact cu acei angajati ai operatorului si sa primim un iPhone, pentru fi primii utilizatori europeni ai unui asemenea terminal intr-o retea locala.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×