LG Muziq disponibil prin Sprint

Autor:  | Publicat în:  LG 1.285 ori
<b>LG Muziq disponibil prin Sprint</b>LG Muziq este un telefon slim cu clapeta, disponibil acum prin intermediul dealerului Sprint la pretul de doar 99.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani inclus in pret. Iata cum arata terminalul, prezentat de 2 domnisoare superbe: Anuntat oficial in urma cu...

LG Muziq este un telefon slim cu clapeta, disponibil acum prin intermediul dealerului Sprint la pretul de doar 99.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani inclus in pret. Iata cum arata terminalul, prezentat de 2 domnisoare superbe:

Anuntat oficial in urma cu o luna, LG Muziq este succesorul lui LG Fusic, ambele fiind concepute pentru utilizatorii melomani. Handsetul este un telefon slim, avand doar 0.61 inch grosime si este dotat cu display TFT extern la o rezolutie de 128x160 pixeli. Terminalul include un sistem de control al functiilor muzicale touch-sensitive, care ofera utilizatorului feedback sub forma vibratiilor.

Muziq poate accesa magazinul virtual de muzica al celor de la Sprint prin intermediul conexiunii broadband oferita de operator. Telefonul este dotat doar cu o camera de 1.3 megapixeli si un display intern la o rezolutie de 176x220 pixeli. Bateria terminalului rezista 4 ore in modul convorbire si pana la 10 ore daca ascultati muzica intensiv. Noul LG soseste cu un card microSD de 64MB, dar suporta extensii de memorie de pana la 4GB, iar daca nu doriti sa cheltuiti prea multi bani pe cardurile de memorie puteti asculta unul dintre posturile radio oferite de Sprint. Telefonul suporta video streaming si in cazul unei acoperiri de calitate, utilizatorii pot viziona pana la 50 de canale de televiziune la un frame-rate de exceptie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×