Tableta Allview Wi8G are un câștigător! Se numește Belingher Claudiu Laurențiu și este din Târgu Jiu

Autor:  | Publicat în:  Concurs 670 ori
<b>Tableta Allview Wi8G are un câștigător! Se numește Belingher Claudiu Laurențiu și este din Târgu Jiu</b>Prima tabletă Allview cu Windows 8.1 pe care am testat-o a fost oferită de Mobilissimo.ro la concurs și azi vă putem anunța în sfârșit cine este marele său câștigător. Terminalul cu ecran de 8 inch a fost câștigat de către Belingher Claudiu...

Prima tabletă Allview cu Windows 8.1 pe care am testat-o a fost oferită de Mobilissimo.ro la concurs și azi vă putem anunța în sfârșit cine este marele său câștigător. Terminalul cu ecran de 8 inch a fost câștigat de către Belingher Claudiu Laurențiu din Târgu Jiu.

​

Puteți vedea extragerea în clipul de mai jos și aflați că această tabletă care vine și cu conectivitate 3G costă acum 599 lei la eMAG.ro. Terminalul a fost apreciat de noi în cadrul recenziei sale pentru lipsa de lag, prețul accesibil, productivitatea oferită la pachet prin intermediul lui Office și bateria OK. Acustica este și ea destul de bună, iar jocurile 3D au rulat fără probleme pe device.

Rețineți că tableta vine la pachet cu un abonament Office 365 Personal pe un an, plus 1 TB de stocare în cloud via OneDrive. La recenzia Mobilissimo.ro, produsul a primit nota de 8.8 din 10 și tableta a fost numită drept "ideală pentru studenți și pentru productivitate din mers". Felicitări câștigătorului și vă invităm să mai participați și la alte concursuri Mobilissimo! Lista participanților în ordinea după extragere o puteți vedea aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×