Apple Pay selectat pentru plățile guvernamentale În SUA, Tim Cook sărbătorește realizarea cu un discurs

Autor:  | Publicat în:  Apple 618 ori
<b>Apple Pay selectat pentru plățile guvernamentale În SUA, Tim Cook sărbătorește realizarea cu un discurs</b>Se pare că Apple Pay ar fi fost selectat de guvernul SUA pentru a realiza plăti federale, conform CEO-ului Apple, Tim Cook. El a participat la Cybersecurity Summit din California în această săptămână, unde a făcut anunțul. &nbsp; Datorită...

Se pare că Apple Pay ar fi fost selectat de guvernul SUA pentru a realiza plăti federale, conform CEO-ului Apple, Tim Cook. El a participat la Cybersecurity Summit din California în această săptămână, unde a făcut anunțul.

Datorită securității sale, Apple Pay ar fi fost ales de autorități pentru a realiza plăti către utilizatorii de carduri federale. E vorba despre veterani spre exemplu sau cei asistați sociali, care primesc plăți prin carduri speciale de debit. Peste 87.4 milioane de tranzacții de genul sunt realizate anual folosind sistemul Direct Express și cardurile emise de guvern, cu o valoare totală de 26.4 miliarde de dolari.

Acum și Apple face parte din acest sistem, datorită siguranței lui Pay. Tim Cook a anunțat și că Apple are parte de suportul a peste 2000 de bănci pentru serviciul său, iar începând din septembrie și tranzacțiile cu guvernul federal vor putea fi realizate cu Apple Pay. Cook a dat ca exemplu accesul la un parc național și plata biletului la intrare.

De vreme ce a fost adus în discuție guvernul, mă gândesc că suntem la un pas că www.mobilissimo.ro/stiri/cautare/Apple+Pay să fie folosit pentru plata impozitelor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×