Tableta Asus MeMo Pad 7 ME572C disponilă prin eMAG la prețul de 999 lei

1.348 ori
<b>Tableta Asus MeMo Pad 7 ME572C disponilă prin eMAG la prețul de 999 lei</b>O tabletă foarte atractivă ce a poposit și în redacția Mobilissimo acum ceva timp este și Asus MeMo Pad 7 ME572C, device al cărui review a fost finalizat de curând și poate fi regăsit chiar aici. După cum și colegul nostru Alex dezvăluia în...

O tabletă foarte atractivă ce a poposit și în redacția Mobilissimo acum ceva timp este și Asus MeMo Pad 7 ME572C, device al cărui review a fost finalizat de curând și poate fi regăsit chiar aici. După cum și colegul nostru Alex dezvăluia în cadrul recenziei, acest dispozitiv este una dintre cele mai elegante tablete Android din ultimii ani, afirmație cu care suntem complet de acord.

începând de astăzi, tableta Asus MeMo Pad ME572C-1A003A este disponibilă și prin intermediul celor de la eMAG, retailer ce afișează un preț de 999 lei pentru versiunea cu 16 GB memorie internă și conectivitate Wi-Fi.

Tableta Asus MeMo Pad 7 ME572C disponilă prin eMAG la prețul de 999 lei

Tableta aduce în pachet un display Full HD IPS de 7 inch, un procesor quad-core Intel Atom Z3560 de 1.83 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Acest device poate fi cumpărat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×