Toate telefoanele Lumia cu Windows Phone 8 vor primi actualizarea Windows 10, conform Microsoft

1.196 ori
<b>Toate telefoanele Lumia cu Windows Phone 8 vor primi actualizarea Windows 10, conform Microsoft</b>Veste bună pentru posesorii de terminale Lumia cu Windows Phone 8: se pare că aceste modele vor primi fără probleme actualizarea la Windows 10, după cum anunța chiar Microsoft. în plus, contul oficial de Twitter Lumia a confirmat și că vom vedea...

Veste bună pentru posesorii de terminale Lumia cu Windows Phone 8: se pare că aceste modele vor primi fără probleme actualizarea la Windows 10, după cum anunța chiar Microsoft. în plus, contul oficial de Twitter Lumia a confirmat și că vom vedea modele de telefoane Windows 10 cât de curând.

La începutul toamnei aflăm că vom vedea un prim preview al versiunii mobile de Windows 10 în ianuarie 2015, deci ne apropiem de acel moment. Din câte știm până acum, acest release va aduce printre altele și multitasking split screen pe handseturi cu ecrane de 4.9 inch sau mai mari. Sistemul de operare va include și notificări interactionabile, care le permit utilizatorilor să răspundă la diferite mailuri, postari și alte notificări direct din fereastră respectivă, fără a intra în aplicație.

în ciuda faptului că Windows 10 va sosi pe telefoanele WP8, nu toate modelele vor beneficia de gama completă de funcții a noului OS. Handseturile low end de exemplu vor primi o versiune mai lite a acestei platforme, dacă pot să zic așa. E de apreciat faptul că Microsoft dorește să aducă toate modelele sale populare la zi, diferențiindu-se astfel de Android spre exemplu, care tinde să cam abandoneze telefoanele lansate în urmă cu 2-3 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×