Tableta convertibila Lenovo Miix 2 de 10 inch e disponibilă prematur, la prețul de 699 dolari

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.266 ori
<b>Tableta convertibila Lenovo Miix 2 de 10 inch e disponibilă prematur, la prețul de 699 dolari</b>La începutul acestei luni, în cadrul CES 2014 Lenovo lansa noi modele de tablete convertibile din seria Miix. Printre ele se numără și o versiune de 10 inch a lui Miix 2, care în loc să sosească în martie așa cum a promis producătorul, a sosit...

La începutul acestei luni, în cadrul CES 2014 Lenovo lansa noi modele de tablete convertibile din seria Miix. Printre ele se numără și o versiune de 10 inch a lui Miix 2, care în loc să sosească în martie așa cum a promis producătorul, a sosit chiar acum.

Terminalul vine cu Windows 8.1 și are prețul de 699 dolari pentru versiunea WiFi cu 128 GB spațiu de stocare. Aparent va exista pe viitor și o variantă de 499 dolari cu mai puțină stocare. Lenovo Miix 2 10 este o tabletă de 10 inch cu procesor Intel Atom Bay Trail și rezoluție Full HD, plus baterie care oferă până la 8 ore de funcționare.

Lenovo Miix 2 de 10 inch

Tableta sosește cu un dock tastatura atașat la device prin magneți și e foarte ușor de conectat. Puteți și să rotiți tableta astfel încât să fie îndreptată în direcția opusă tastaturii, lucru ideal pentru prezentări sau lucrul în echipă. Alte dotări includ 2 GB RAM, o cameră de 5 MP în spate, o cameră frontală de 2 MP și Microsoft Office 2013 Home & Student.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×