Tableta Evolio X10 primește acum actualizarea la Android 4.4 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Evolio 926 ori
<b>Tableta Evolio X10 primește acum actualizarea la Android 4.4 KitKat</b>Prin intermediul unui comunicat de presă primit acum câteva momente, cei de la Evolio ne informează cu privire la faptul că tableta Evolio X10 primește începând de astăzi update-ul la versiunea 4.4 KitKat a sistemului de operare Android 4.4...

Prin intermediul unui comunicat de presă primit acum câteva momente, cei de la Evolio ne informează cu privire la faptul că tableta Evolio X10 primește începând de astăzi update-ul la versiunea 4.4 KitKat a sistemului de operare Android 4.4 KitKat, actualizare ce poate fi făcută urmând indicațiile de pe site-ul evolio.ro.

De asemenea, aflăm că tableta în cauză este disponibilă săptămâna aceasta la un preț de 749 lei, aceasta fiind subiectul unei campanii promoționale prin care se oferă un discount de 150 lei. Printre specificațiile sale regăsim un display HD Super IPS de 10.1 inch, un procesor quad-core de 1.4 GHz și 1 GB memorie RAM.

Pe lângă accesoriile standard pe care le primim odată cu tableta, în cutie vom regăsi și o tastatură qwerty ce se va atașa la tabletă printr-un clip, conexiunea urmând să fie realizată prin intermediul tehnologiei Bluetooth.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×