Xiaomi pregătește o tabletă de 9.2 inch cu preț accesibil și dotări midrange; Xiaomi 2014811 confirmat de GFXBench

1.044 ori
<b>Xiaomi pregătește o tabletă de 9.2 inch cu preț accesibil și dotări midrange; Xiaomi 2014811 confirmat de GFXBench</b>Faimosul benchmark GFXBench a confirmat faptul că Xiaomi mai pregătește o tabletă, în afară de modelul Mi Pad, care a primit deja recenzie de la Mobilissimo.ro aici. E vorba despre un model nou cu numele de cod Xiaomi 2014811 și care are dotări...

Faimosul benchmark GFXBencha confirmat faptul că Xiaomi mai pregătește o tabletă, în afară de modelul Mi Pad, care a primit deja recenzie de la Mobilissimo.ro aici. E vorba despre un model nou cu numele de cod Xiaomi 2014811 și care are dotări midrange.

Conform benchmark-ului, acest device optează pentru un display de 9.2 inch și oferă o rezoluție 720p, iar dotările sale includ și 1 GB RAM, procesor quad core Snapdragon 410 și GPU Adreno 306. Tableta folosește o cameră frontală și una principală, rulează Android 4.4.4 probabil cu MIUI aplicat peste, iar scăparea GFX indica și prezența unui slot SIM și a suportului 3G printre dotări. Cu puțină vreme în urma Hugo Barra, oficial Xiaomi a promis sosirea lui Android 5.0 pe terminalele companiei, deci probabil și pe acest model.

Aflați că tableta dispune și de accelerometru, giroscop, busola, 8 GB stocare și probabil și slot microSD. E interesantă diagonală abordată aici, care se află undeva între Nexus 9 și iPad Air, iar dacă mă uit cu atenție la dotări, îmi imaginez că acest terminal va costa în jur de 200 de euro, orice altă suma fiind prea mare pentru acest hardware.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×