Tableta Microsoft Surface confirmată pentru lansare pe 26 octombrie, sosește odată cu Windows 8

1.139 ori
<b>Tableta Microsoft Surface confirmată pentru lansare pe 26 octombrie, sosește odată cu Windows 8</b>Deși nu avem încă un preț clar pentru tableta Microsoft Surface, măcar acum avem o dată de lansare și anume 26 octombrie, exact data la care va sosi și Windows 8 oficial. Rețineți că e vorba aici despre tabletele Windows RT cu procesoare ARM,...

Deși nu avem încă un preț clar pentru tableta Microsoft Surface, măcar acum avem o dată de lansare și anume 26 octombrie, exact data la care va sosi și Windows 8 oficial. Rețineți că e vorba aici despre tabletele Windows RT cu procesoare ARM, în vreme ce varianta Windows 8 Pro va sosi după 90 de zile, conform Microsoft.

Asta înseamnă că undeva prin ianuarie 2013 vom avea și acele modele Pro, cu procesor Intel Core i5 Ivy Bridge și greutate mai mare. Evident că și prețul acestora va fi mai mare, iar dacă ar fi să speculez aș spune că diferența dintre cele două versiuni va fi cam de de 100 sau 200 de dolari. Vă reamintesc că varianta Windows RT a lui Surface oferă un CPU Nvidia Tegra, un sasiu de 676 grame și o grosime de 9.3 mm, plus un display ClearType HD de 10.6 inch. Tableta are o baterie de 31.5 Wh, carcasa din magneziu și un suport special, care se deschide din spatele tabletei.

Varianta Win 8 Pro măsoară 13.5 mm în grosime, are o baterie de 42 Wh și un display Full HD de 10.6 inch. Ieri am aflat și câteva dintre accesoriile tabletelor Surface, iar dacă până acum știam de existența unui Touch Cover și Type Cover, acum avem și o tastatură Wedge și un mouse Wedge pe măsură. La ce preț credeți că vor ajunge aceste modele în țara noastră? Dacă ar fi să spun o sumă, prima care vine în minte este în jur de 2500 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×