Samsung pregătește o tabletă cu ecran "Retina" de 11.8 inch, conform documentelor din procesul vs Apple

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.278 ori
<b>Samsung pregătește o tabletă cu ecran "Retina" de 11.8 inch, conform documentelor din procesul vs Apple</b>Ieri, 30 iulie a avut loc una dintre înfățișările la tribunal din cazul Apple versus Samsung și au ieșit la iveală documente foarte interesante. Dacă de partea Apple am descoperit prototipuri vechi în aceleași documente săptămâna trecută,...

Ieri, 30 iulie a avut loc una dintre înfățișările la tribunal din cazul Apple versus Samsung și au ieșit la iveală documente foarte interesante. Dacă de partea Apple am descoperit prototipuri vechi în aceleași documente săptămâna trecută, în această săptămână descoperim o viitoare tableta Samsung cu "Retina Display".

E vorba aici despre un model cu numele de cod Samsung P10, o tabletă cu ecran de 11.8 inch care oferă o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, deci la nivel Retina Display. Se pare că terminalul aduce și conectivitate LTE și e interesant să vedem cum Samsung deja lansează o tabletă cu ecran Retina după ce Apple a făcut deja asta. Nu m-ar mira să vedem un proces și pe această temă, deși tableta Samsung apăruse sub formă de zvonuri cu acest ecran încă de anul trecut. Ba mai mult, la MWC 2012 și CES 2012 existau jurnaliști care afirmau că s-au jucat cu tableta în backstage și că nu pot spune mai mult, deci modelul există înainte de iPad 3.

Samsung Galaxy tab 11.8

Revenind la ziua de azi, vă reamintesc că luna viitoare Samsung are programat un eveniment de anvergură, în cadrul căruia ar putea prezenta un nou produs, cel mai probabil Galaxy Note II. E totuși posibil să vedem și această tabletă debutând, dacă nu la conferința Samsung atunci la IFA Berlin 2012. Credeți că Samsung va avea vreo problemă legală cu Apple pe tema tabletei cu rezolutie foarte ridicata?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×