Tableta Nexus 7 Încalca brevetele Nokia pentru tehnologia WiFi! Nu se vorbește despre proces deocamdată!

1.190 ori
<b>Tableta Nexus 7 Încalca brevetele Nokia pentru tehnologia WiFi! Nu se vorbește despre proces deocamdată!</b>Se pare că nu doar Apple caută nod în papură rivalilor săi pe baza unor brevete legate de tehnologiile folosite de către aceștia. învățând o lecție de la Microsoft probabil, Nokia a atacat recent tableta Google Nexus 7 cu afirmații ca aceasta...

Se pare că nu doar Apple caută nod în papură rivalilor săi pe baza unor brevete legate de tehnologiile folosite de către aceștia. învățând o lecție de la Microsoft probabil, Nokia a atacat recent tableta Google Nexus 7 cu afirmații ca aceasta folosește tehnologii WiFi pentru care Nokia are brevetul.

Presa tech este dominată de 2 ani de bătălia dintre Samsung și Apple în tribunale pentru brevete, cu ocazionalul episod de duel cu HTC sau Motorola. Acum și Nokia intra în peisaj, atacând creatorul Android, Google. Vă reamintesc că tableta Nexus 7, cu preț de 199 de dolari a fost anunțată săptămâna trecută și deja finlandezii s-au sesizat. într-un interviu recent cu The Inquirer Nokia a afirmat că nici Google și nici ASUS nu au primit licența pentru tehnologiile standardizate legate de conectivitatea WiFi.

De remarcat abordarea elegantă a situației din partea Nokia, care nu trece direct la proces, ci a trimis doar o avertizare celor de la Google, sau mai bine zis o atenționare cu privire la brevetul încălcat. Probabil se va ajunge la o intelgere mulțumitoare pentru ambele părți, ceea ce ar fi o demonstrație că se poate trece peste astfel de probleme foarte ușor și fără mare tam-tam în tribunale, cum face Apple. La urma urmei Google are programul încărcat cu dispute cu Apple și nu cred că ar dori să intre în vizorul puternicei alianțe Microsoft - Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×