Tableta Nokia N1 debutează comercial În China la un preț de sub 1.000 de lei

Autor:  | Publicat în:  Nokia 940 ori
<b>Tableta Nokia N1 debutează comercial În China la un preț de sub 1.000 de lei</b>Departe de CES 2015 și de agitația din Las Vegas, astăzi Nokia a lansat comercial tableta Nokia N1, aceasta din urmă fiind prima tabletă Android a companiei finlandeze după ce în trecut am avut și câteva modele Windows. Potrivit companiei,...

Departe de CES 2015 și de agitația din Las Vegas, astăzi Nokia a lansat comercial tableta Nokia N1, aceasta din urmă fiind prima tabletă Android a companiei finlandeze după ce în trecut am avut și câteva modele Windows. Potrivit companiei, prețul de retail pentru acest device în China va fi de 260$ (985 lei).

Printre specificațiile lui Nokia N1 regăsim un display de 7.9 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli ce este protejat de Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Intel Atom Z3580 de 2.3 GHz (64-bit), 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop peste care a fost aplicat launcher-ul Nokia Z.

Nokia N1

La pachet primim și un senzor foto principal de 8 megapixeli, cât și o cameră frontală de 5 megapixeli. Nokia N1 beneficiază și de o baterie de 5.300 mAh a cărei autonomie va fi pusă la încercare de către display-ul de înaltă rezoluție și procesor.

Tableta Nokia N1 debutează comercial În China la un preț de sub 1.000 de lei

Din punct de vedere al design-ului, remarcăm că Nokia N1 se aseamănă destul de mult cu iPad Mini atât la mărimea display-ului, cât și la dimensiunile generale ale carcasei. Ținând cont de faptul că prețul de mai sus se aplică doar pentru China, voi cât sunteți dispuși să cheltuiți pe Nokia N1 odată cu apariția sa pe plan local?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×