CES 2015: Sennheiser anunță noi căști Bluetooth din seria Momentum; ni se promit până la 22 ore de autonomie

564 ori
<b>CES 2015: Sennheiser anunță noi căști Bluetooth din seria Momentum; ni se promit până la 22 ore de autonomie</b>Dacă zilele acestea am tot asistat indirect la numeroase evenimente de lansări a unor smartphone-uri care mai de care mai interesante, iată că astăzi cei de la Sennheiser anunță o serie de căști Bluetooth over-ear ce vin să completeze...

Dacă zilele acestea am tot asistat indirect la numeroase evenimente de lansări a unor smartphone-uri care mai de care mai interesante, iată că astăzi cei de la Sennheiser anunță o serie de căști Bluetoothover-ear ce vin să completeze experiența unui pasionat de muzică a cărui principal media player este telefonul.

Aflăm că noile căști fac parte din seria Momentum, respectiv Urbanite XL, acestea sosind la pachet cu funcția de anulare a zgomotelor de fundal regăsită și în cazul modelelor standard cu fir. Potrivit celor de la Sennheiser, noile căști oferă până la 22 ore de autonomie cu doar o singură încărcare.

CES 2015: Sennheiser anunță noi căști Bluetooth din seria Momentum; ni se promit până la 22 ore de autonomie

Din punct de vedere al costului de achiziție, ni se aduce la cunoștiință faptul că aceste modele vor ajunge pe piață cu prețuri cuprinse între 299$ și 499$. Există printre noi persoane care apreciază produsele acestei companii, și dacă da, ce căști dețineți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×