HTC One M9/Hima ar putea sosi cu un procesor Mediatek, cel puțin pe piața din China

1.334 ori
<b>HTC One M9/Hima ar putea sosi cu un procesor Mediatek, cel puțin pe piața din China</b>în ciuda numeroaselor scăpări ale lui HTC One M9/Hima care indică prezența la bord a unui procesor Snapdragon, azi descoperim în presă chineză un articol care pare a indica o nouă teorie. Se pare că noul flagship HTC ar putea sosi cu un CPU...

în ciuda numeroaselor scăpări ale lui HTC One M9/Hima care indică prezența la bord a unui procesor Snapdragon, azi descoperim în presă chineză un articol care pare a indica o nouă teorie. Se pare că noul flagship HTC ar putea sosi cu un CPU MediaTek, cel puțin pe piața chineză.

La ultima scăpare din benchmarkul AnTuTu, acest model apărea cu un Snapdragon 810 quad core la bord, tactat la 2 GHz, cu GPU Adreno 420, 2 GB RAM și ecran de 5 inch. Ei bine, publicația China Times afirmă că smartphone-ul va sosi cu CPU MediaTek, ceea ce nu e exclus, având în vedere că HTC a mai colaborat cu producătorul de chipuri în trecut. Spre exemplu, modelul HTC Desire 820 cu Snapdragon 615 a avut în China o versiune Desire 820s, cu procesor Mediatek MT6752 octa core.

Având în vedere și problemele pe care Qualcomm le are în China, unde e acuzată de monopol și săparea producătorilor mai mici de chipseturi, ideea unui flagship HTC cu procesor localizat nu e deloc absurdă. Sau am putea vedea un eventual "HTC E9" pentru piața asiatică, cu modificări de design față de modelul original. Luăm în calcul și zvonurile despre supraîncălzirea lui Snapdragon 810, care aparent i-ar fi deranjat și pe cei de la Samsung în pregătirea lui Galaxy S6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×