Sony Xperia Z Ultra primește la rândul său un Google Edition, la prețul de 649 dolari

1.195 ori
<b>Sony Xperia Z Ultra primește la rândul său un Google Edition, la prețul de 649 dolari</b>Ieri nu a fost doar ziua în care am văzut prima tabletă Google Edition de la LG, ci și cea în care un mega phablet a devenit device Google. E vorba despre Sony Xperia Z Ultra, care a primit o ediție speciale Google, la prețul de 649 dolari. &nbsp;...

Ieri nu a fost doar ziua în care am văzut prima tabletă Google Edition de la LG, ci și cea în care un mega phablet a devenit device Google. E vorba despre Sony Xperia Z Ultra, care a primit o ediție speciale Google, la prețul de 649 dolari.

Ca de obicei, nu se schimbă nimic la capitolul hardware, ci doar software, astfel că playerul Walkman și toate customizarile, serviciile și aplicațiile Sony dispar, fiind înlocuite de experiența stock Android 4.4 KitKat. Sony Xperia Z Ultra Google Edition vine cu un display de 6.4 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Snapdragon 800 și un panou special al ecranului cu tehnologie specială Bravia.

Sony Xperia Z Ultra primește la rândul său un Google Edition, la prețul de 649 dolari

în spate avem o cameră de 8 megapixeli cu senzor Exmor, iar la interior se afla 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD și o baterie de 3000 mAh. Terminalul măsoară 6.5 mm în grosime și cântărește 212 grame. Corpul său este rezistent la apă și praf, iar Xperia Z Ultra GE suporta și LTE și vine deblocat din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×