Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite de 7 inch este disponibilă În România

1.469 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite de 7 inch este disponibilă În România</b>Samsung Electronics România a anunțat disponibilitatea tabletei Galaxy Tab 3 Lite de 7 inch în rețelele partenerilor locali. Acest model oferă un design subțire și atractiv, dar și un preț foarte, foarte bun. &nbsp; Noul model a debutat la puțin...

Samsung Electronics România a anunțat disponibilitatea tabletei Galaxy Tab 3 Lite de 7 inch în rețelele partenerilor locali. Acest model oferă un design subțire și atractiv, dar și un preț foarte, foarte bun.

Noul model a debutat la puțin timp după încheierea lui CES 2014 și mă aștept să fie expus și la MWC 2014. Tableta vine cu o baterie de 3600 mAh, un procesor dual core de 1.2 GHz și o cameră principală de 2 megapixeli cu funcții precum Smile Shot, Shoot & Share și Panorama. Tableta va fi disponibilă cu WiFi și 3G, va suporta o rezoluție de 1024 x 600 pixeli și rulează Android 4.2 Jelly Bean.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite de 7 inch este disponibilă În România

Acest model oferă și conectivitate WiFi, WiFi Direct, Bluetooth 4.0 și USB 2.0, plus GPS și Glonass. Avem la dispoziție 1 GB RAM, 8 GB memorie internă și un slot microSD cu suport pentru până la 32 GB. Galaxy Tab 3 Lite măsoară 9.7 mm în grosime și cântărește 310 grame. Terminalul vine și cu funcția Samsung Link, care permite utilizatorilor să creeze și distribuie conținut pe smartphone oricând doresc.

Așteptăm acum și un preț pentru acest model, iar personal cred că va fi undeva sub 1000 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×