Nokia X (Normandy) apare În testul benchmark Browsermark

1.300 ori
<b>Nokia X (Normandy) apare În testul benchmark Browsermark</b>După ce am aflat faptul că primul smartphone cu Android al celor de la Nokia se va numi Nokia X, și nu Normandy cum era vehiculat inițial, iată că acesta își face apariția în cadrul testului benchmark Browsermark. &nbsp; Din câte se pare Nokia...

După ce am aflat faptul că primul smartphone cu Android al celor de la Nokia se va numi Nokia X, și nu Normandy cum era vehiculat inițial, iată că acesta își face apariția în cadrul testului benchmark Browsermark.

Din câte se pare Nokia X va dispune de un display de 4 inch WXGA, un procesor dual-core Snapdragon 200, 4 GB de stocare, o cameră foto de 5 megapixeli și un slot dual-sim. Acesta va sosi într-o gamă variată de culori ale carcasei și va rula Android 4.4 KitKat.

Nokia X (Normandy) apare În testul benchmark Browsermark

Așa cum puteți observa mai sus, Nokia X și-a făcut apariția în cadrului testului benchmark Browsermark, unde a obținut punctajul de 1885.88 folosindu-se browserul Chrome. Numărul de serie a lui Nokia X este RM-980, iar potrivit ultimelor zvonuri, acesta nu va fi un device certificat Google, ceea ce înseamnă că nu vom avea la dispoziție magazinul de aplicații PlayStore. Se așteaptă ca Nokia X să fie anunțat oficial înainte de startul evenimentului MWC 2014.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×