Tabletă sau telefon? Ambele, cu ASUS PadFone!

1.845 ori
<b>Tabletă sau telefon? Ambele, cu ASUS PadFone!</b>Computex 2011 va fi cu siguranță un eveniment interesant, programat pentru debut săptămâna viitoare, iar printre cele mai interesante tablete prezentate se va număra ASUS PadFone. După câteva săptămâni de teasing, am aflat și numele...

Computex 2011 va fi cu siguranță un eveniment interesant, programat pentru debut săptămâna viitoare, iar printre cele mai interesante tablete prezentate se va număra ASUS PadFone. După câteva săptămâni de teasing, am aflat și numele terminalului hibrid, care combină tableta cu un telefon: PadFone.

Cei de la PocketNow au descoperit acest nume în arhivele FCC, deci tableta a fost deja testată și aprobată oficial. Hibridul dintre smartphone și tableta ar putea fi un viitor hit, după cum pare a fi și ASUS Transformer, atât datorită prețului sau foarte rezonabil, cât și datorită tastaturii fizice care i se poate atașa.

Aceleași documente FCC ne mai aduc câteva detalii despre terminal, care va folosi un stylus capacitiv, astfel că am putea avea de-a face de fapt cu un model ASUS Eee Pad MeMO rebranduit. Padfone ni se va dezvălui săptămâna viitoare la Computex 2011, dar până atunci rămânem cu speculații și speranțe.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×