iOS 5 va modifica sistemul de notificări și widgeturile, aduce o nouă generație de funcții

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.408 ori
<b>iOS 5 va modifica sistemul de notificări și widgeturile, aduce o nouă generație de funcții</b>Cu mai puțin de 2 săptămâni până la la WWDC 2011, când vom vedea în premieră un preview al lui iOS 5 aflăm și câteva informații despre noua platforma Apple. MG Siegler de la TechCrunch afirmă că noul iOS va include notificări și widgeturi...

Cu mai puțin de 2 săptămâni până la la WWDC 2011, când vom vedea în premieră un preview al lui iOS 5 aflăm și câteva informații despre noua platforma Apple. MG Siegler de la TechCrunch afirmă că noul iOS va include notificări și widgeturi complet refăcute și avem încredere în aceste afirmații având în vedere poziția lui Siegler.

Modificarea acestor funcții era previzibilă și suntem mai degrabă curioși în legătură cu noutățile pe care le va implementa Apple în iOS 5. Va trebui ca această platformă mobilă să fie competitivă, pentru a face față asaltului din partea lui Honeycomb și Ice Cream Sandwhich, care vor domina sfârșitul acestui an și poate și anul 2012.

Printre cele mai așteptate funcții în iOS 5 se numără recunoașterea vocală și poate vom vedea și o funcție de recunoaștere facială, asta după ce aflam că vom vedea o astfel de metodă de login în Windows 8. Accentul se va pune pe cloud în noul iOs, Apple evoluând în aceeași direcție după modelul rivalilor săi. Serviciul de streaming audio va fi doar începutul pentru compania din Cupertino, iar data centerul său uriaș va fi perfect pentru o evoluție a lui Mobile Me într-un serviciu cloud de nouă generație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×