Smartphone nou Nokia cu Windows Phone la fiecare 2 luni

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.587 ori
<b>Smartphone nou Nokia cu Windows Phone la fiecare 2 luni</b>La puțin timp după prezentarea oficială a lui Windows Phone 7.1 Mango, Nokia a ținut să ne reamintească implicarea sa în proiect. Astfel am aflat că în laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale finlandezilor, dar și în cele Microsoft se...

La puțin timp după prezentarea oficială a lui Windows Phone 7.1 Mango, Nokia a ținut să ne reamintească implicarea sa în proiect. Astfel am aflat că în laboratoarele de cercetare și dezvoltare ale finlandezilor, dar și în cele Microsoft se află terminale cu Mango OS chiar acum. De asemenea am aflat că Nokiaar putea lansa câte un model nou cu acest OS la fiecare 2-3 luni.

Vestea vine de la Jo Harlow, senior vicepreședinte al secțiunii marketing de la Nokia și care a făcut aceste predicții într-un interviu cu PCMag. E foarte posibil ca finlandezii să mențină un anume ritm al lansărilor și să își păstreze consecvența,după cum au promis. Deși Windows Phone a fost lansat în luna octombrie a anului trecut, nu beneficiem de prea multă varietate la capitolul terminale, find limitați la branduri precum HTC, Samsung, LG sau Dell.

Acum s-au alăturat partenerilor Microsoft și Nokia, ZTE, Fujitsu și Acer, astfel că rămâne de văzut cum se vor diversifica produsele cu aportul fiecărui brand. Dintre toți partenerii, Nokia are cea mai mare putere de personalizare a hardware-ului și sistemului de operare și suntem siguri că folosind experiența lui Nokia N8 de exemplu, vor rezulta smartphone-uri cu designuri plăcute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×