Tableta Surface Mini primește un concept de la reputatul designer Jonas Daehnert

821 ori
<b>Tableta Surface Mini primește un concept de la reputatul designer Jonas Daehnert</b>Jonas Daehnert&nbsp;este un designer care a lucrat la o serie de telefoane concept Nokia foarte arătoase, dar în ultima vreme și-a dedicat timpul unui design autentic Microsoft. E vorba despre tableta Surface Mini, pe care o puteți admira mai jos....

Jonas Daehnert este un designer care a lucrat la o serie de telefoane concept Nokia foarte arătoase, dar în ultima vreme și-a dedicat timpul unui design autentic Microsoft. E vorba despre tableta Surface Mini, pe care o puteți admira mai jos.

Despre acest device există zvonuri de ceva vreme, chiar dinainte de debutul lui Surface 2 și Surface 2 Pro. Acest Surface Mini este destul de pătrățos și nu chiar arătos, dacă îmi permiteți. El are marginile mari și este gros pentru standardele actuale. Observ prezența unui stylus asociat cu acest device, probabil unui cu tehnologie Wacom.

Exista speculații că Surface Mini va avea un display de 8 inch și tehnologii de tip Qualcomm Ultra Sound NotePad sau Nvidia Tegra Pen, în funcție de procesorul ales. Remarc și că în spatele tabletei se afla o cameră cu blitz, iar difuzoarele de jos par destul de generoase. Cum vi se pare conceptul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×