Tableta UTOK Hello 7Q LTE are câștigător; Moș Crăciun vine mai repede pentru Tender Carmen Marilena

Autor:  | Publicat în:  Concurs 508 ori
<b>Tableta UTOK Hello 7Q LTE are câștigător; Moș Crăciun vine mai repede pentru Tender Carmen Marilena</b>Cu aproximativ o săptăm&acirc;nă &icirc;n urmă vă prezentam o nouă tabletă proaspăt ajunsă pe masa de teste Mobilissimo, și anume modelul UTOK Hello 7Q LTE. Acest device avea să fie subiectul unui concurs organizat &icirc;n parteneriat cu cei...

Cu aproximativ o săptămână în urmă vă prezentam o nouă tabletă proaspăt ajunsă pe masa de teste Mobilissimo, și anume modelul UTOK Hello 7Q LTE. Acest device avea să fie subiectul unui concurs organizat în parteneriat cu cei de la UTOK, concurs al cărui câștigător a fost ales chiar ieri.

Din lista celor 96 de participanți, serviciul random.org a ales un singur câștigător, pe numele său Tender Carmen Marilena. Fericita câștigătoare a concursului nostru se va putea bucura de acum înainte, de o tabletă de 7 inch cu procesor quad-core, dar și cu tehnologia 4G LTE + suport dual-SIM.

După cum vă prezentam și în articolul de unboxing, această tabletă vine la pachet și cu o serie de servicii foarte interesante: cartelă Orange + 2 GB trafic date, o lună gratuită de Seenow, dar și o lună de abonament pentru serviciul Zonga.

Aflați că în acest moment, pe site-ul Mobilissimo.ro se află în plină desfășurare și alte două concursuri la fel de atractive, prin care punem la bătaie două smartphone-uri recent lansate pe plan local.

De altfel tableta e la reducere în acest moment și poate fi achiziționată de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×