Iată câteva sugestii de produse ce pot fi achiziționate cu voucher-ul QuickMobile în valoare de 50 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.162 ori
<b>Iată câteva sugestii de produse ce pot fi achiziționate cu voucher-ul QuickMobile în valoare de 50 lei</b>După cum vă informam &icirc;ntr-un articol anterior, cei de la QuickMobile au decis să ofere vouchere &icirc;n valoare de 50 lei pentru a se revanșa față de clienții ce au comandat un smartphone LG G4 Dual-SIM la preț greșit. Datorită numărului...

După cum vă informam într-un articol anterior, cei de la QuickMobile au decis să ofere vouchere în valoare de 50 lei pentru a se revanșa față de clienții ce au comandat un smartphone LG G4 Dual-SIM la preț greșit. Datorită numărului mare de comenzi, magazinul a hotărât să ne ofere un voucher de 50 lei, unul ce nu sună deloc rău.

Cum pe site-ul QuickMobile avem parte de o gamă largă de produse, putem utiliza acest voucher pentru achiziția de gadget-uri, carcase, sau accesorii pentru smartphone-ul nostru. De reținut faptul că putem utiliza codul de reducere pentru orice produs, indiferent de valoare. Iată câteva exemple:

Vestea bună e că transportul este gratuit! Lista de opțiuni este cu mult mai variată decât cea de aici, pe site-ul QuickMobile fiind listate și carcase pentru telefoanele noastre, folii de protecție, sau căști audio. Puteți verifica oferta magazinului aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×