Tableta Xiaomi MiPad ajunge la sub 1000 de lei în România prin QuickMobile.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.410 ori
<b>Tableta Xiaomi MiPad ajunge la sub 1000 de lei în România prin QuickMobile.ro</b>Retailerul Quickmobile.ro vinde tableta Xiaomi MiPad la preţul de 999 lei &icirc;n această perioadă, &icirc;n urma unei reduceri de la 1.499 lei. Oferta e foarte atractivă, mai ales că tableta testată de noi vara trecută a impresionat prin baterie...

Retailerul Quickmobile.ro vinde tableta Xiaomi MiPad la preţul de 999 lei în această perioadă, în urma unei reduceri de la 1.499 lei. Oferta e foarte atractivă, mai ales că tableta testată de noi vara trecută a impresionat prin baterie şi cameră, dar şi acustica bună.

Până şi camera de selfie-uri a fost apreciată la recenzia noastră, iar terminalul aduce un ecran de calitate, hardware puternic şi e un gaming device excelent, mai ales dacă s-au rezolvat problemele de compatibilitate Tegra cu jocurile moderne. Ne bucurăm să vedem acest produs la retailerii locali, după ce el era atât de greu de obţinut anul trecut, prin retaileri italieni sau chinezi şi o perioadă lungă de aşteptare a livrării comenzii.

Tableta Xiaomi MiPad ajunge la sub 1000 de lei în România prin QuickMobile.ro

Acest device vine cu un ecran IPS LCD de 7.9 inch, cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, un procesor Nvidia Tegra K1 quad core de 2.2 GHz, GPU Kepler cu 192 de core-uri şi 2 GB RAM LPDDR3. La bord se afla şi 16 GB stocare, slot microSD, o cameră de 8 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Carcasa glossy a acestui model ascunde şi o baterie de 6700 mAh, ce ne-a oferit 10 ore de playback video. Puteți comanda tableta de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×