Cyanogen îşi termină parteneriatul cu OnePlus, doreşte colaborarea cu producători chinezi mai mari

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 868 ori
<b>Cyanogen îşi termină parteneriatul cu OnePlus, doreşte colaborarea cu producători chinezi mai mari</b>După o ruptură &icirc;n relaţiile dintre Cyanogen şi OnePlus anul trecut, se pare că aceste două companii şi-au &icirc;ncetat colaborarea. &Icirc;n cadrul unui discurs la Beijing Global Mobile Internet Conference, Kirt McMaster de la Cyanogen şi...

După o ruptură în relaţiile dintre Cyanogen şi OnePlus anul trecut, se pare că aceste două companii şi-au încetat colaborarea. În cadrul unui discurs la Beijing Global Mobile Internet Conference, Kirt McMaster de la Cyanogen şi Steve Kondik au discutat despre trecutul şi viitorul companiei.

Cyanogen a ales să nu mai colaboreze cu OnePlus şi se află acum în căutare de parteneri, tot firme hardware din China, dar unele cu nume mai mari. Motivul pentru încheierea parteneriatului a fost faptul că aceste două companii aveau ţeluri diferite, mai ales în privinţa lui CyanogenMod. Ruptură a fost pricinuită de exclusivitatea acordată de Cyanogen producătorului indian Micromax pentru piaţa indiană, ceea ce a adus la interdicţia la vânzare a lui OnePlus One în această ţară.

E păcat mai ales de modul în care au ales să termine colaborarea reprezentanţii acestor firme, o serie de emailuri mai puţin prietenoase apărând online cu câteva luni în urmă. Cyanogen a menţionat deja că are noi parteneri, unii de talie internaţională, asta pe lângă cei din India. Rămâne în continuare de văzut ce strategie va urma producătorul de ROM-uri, în încercarea sa de a produce o versiune mai evoluată şi personalizata de Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×