Tabletele Samsung Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus Își dezvăluie specificațiile midrange

927 ori
<b>Tabletele Samsung Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus Își dezvăluie specificațiile midrange</b>Samsung nu a adus tablete noi la CES 2015, dar zvonurile afirmă că o va face la MWC 2015. Azi avem și câteva detalii despre terminalele pe care am putea să le vedem peste câteva săptămâni, modele din seriile Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus....

Samsung nu a adus tablete noi la CES 2015, dar zvonurile afirmă că o va face la MWC 2015. Azi avem și câteva detalii despre terminalele pe care am putea să le vedem peste câteva săptămâni, modele din seriile Galaxy Tab A și Galaxy Tab A Plus.

Acestea sunt tablete midrange, cu mențiunea că Galaxy Tab A Plus va include și un stylus S Pen la pachet, deși nu face parte din gama Note. Samsung Galaxy Tab A și A Plus vor fi oferite în versiuni de 8 sau 9.7 inch, modelele mai mici Tab A și A Plus având aceleași dotări. Diferențele dintre versiunile de 9.7 inch ale lui Tab A și Tab A Plus sunt includerea lui S Pen și cantitatea de 2 RAM pe tableta cu Plus, față de cei 1.5 GB RAM pe Tab A.

Versiunea de 8 inch a lui Galaxy Tab A și A Plus va include un procesor quad core Snadpragon 410 tactat la 1.2 GHz, o rezoluție de 1024 x 768 pixeli, o cameră de 5 MP în spate și una frontală de 2 MP, plus 16 GB stocare și o baterie de 4200 mAh. Variantele de 9.7 inch vor aduce procesoare Qualcomm APQ8016 de 1.2 GHz, baterii de 6000 mAh și toate tabletele vor fi slim, la doar 7.4 mm în grosime.

Cum vă suna nouă gamă de produse?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×