Windows 10 pentru telefoane, Build 8.15.12495.44 va sosi pe 9 februarie

823 ori
<b>Windows 10 pentru telefoane, Build 8.15.12495.44 va sosi pe 9 februarie</b>O sursă anonimă le-a dezvăluit celor de la NokiaPoweruser când va sosi următorul build de Windows 10 pentru telefoane. E vorba despre versiunea 8.15.12495.44, iar ea va fi oferită insiderilor pe 9 februarie, adică mâine. &nbsp; Evident, sursele...

O sursă anonimă le-a dezvăluit celor de la NokiaPoweruser când va sosi următorul build de Windows 10 pentru telefoane. E vorba despre versiunea 8.15.12495.44, iar ea va fi oferită insiderilor pe 9 februarie, adică mâine.

Evident, sursele anonime nu trebuie crezute în totalitate fără dovezi, deci privim cu precauție informația. Se pare că la ora actuală acest build este testat de către angajații Microsoft și dacă nu sunt găsite buguri importante, el va fi lansat mâine pentru insideri. Nu toate telefoanele vor primi acest release, dar mai multe modele se vor afla pe lista la viitoare build-uri.

în ultimele zile am aflat câteva dintre noutățile pe care le aduce Windows 10 pe telefoane, de la un nou tile vertical alungit, la tile-uri transparente complet, o zonă Action Center care e extinsă și include 3 rânduri de shortcuturi și un nou design pentru zona de setări. Dialerul a primit un nou look, Cortana ar trebui să primească o modalitate de căutare specială în Action Center și suntem tare curioși să vedem cum va evolua aplicația Camera de pe Win 10 Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×