Tabletul Apple scapa pe web, primele imagini reale?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.793 ori
<b>Tabletul Apple scapa pe web, primele imagini reale?</b>Site-ul francez nowhereelse.fr a publicat in premiera imagini reale cu noul tablet Apple, desi nu putem baga mana in foc ca acestea sunt autentice. Totusi, ele par destul de veridice, desi sunt la acelasi rang cu scaparea de ieri, a noii generatii de...

Site-ul francez nowhereelse.fr a publicat in premiera imagini reale cu noul tablet Apple, desi nu putem baga mana in foc ca acestea sunt autentice. Totusi, ele par destul de veridice, desi sunt la acelasi rang cu scaparea de ieri, a noii generatii de player iPod Touch.

Dupa cum puteti vedea, tabletul ruleaza varianta desktop a lui OS X, destul de bizar pentru un asa-zis "iPod Touch mai mare". Totusi, am putea avea de-a face cu un iPod Touch OS ruland un film cu OS X pe tablet. Observati si marimea gadgetului, in comparatie cu un telefon si trebuie sa afirmam ca, din putinul pe care il putem vedea, tabletul pare destul de gros.

Tabletul Apple scapa pe web, primele imagini reale?

Butonul Home al lui iPhone/ iPod Touch a fost pastrat, iar touchscreen-ul pare destul de aratos, desi nu suntem siguri daca diagonala sa este de 10 inchi, dupa cum afirmau zvonurile. In acest punct, cam avem idee cum va arata noul hit Apple si ar trebui sa aflam doar specificatiile sale, pentru a fi cu adevarat surprinsi... sau dezamagiti.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×