Tabletul Apple se va numi iSlate? Domeniul .com deja cumparat de Apple!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.426 ori
<b>Tabletul Apple se va numi iSlate? Domeniul .com deja cumparat de Apple!</b>Presupusa lansare a tabletului Apple din ianuarie se apropie cu pasi repezi si se pare ca firma din Cupertino se pregateste de acest eveniment de ani buni, de vreme ce a cumparat domeniul iSlate.com din 2007. Conform noilor zvonuri, iSlate ar fi numele...

Presupusa lansare a tabletului Apple din ianuarie se apropie cu pasi repezi si se pare ca firma din Cupertino se pregateste de acest eveniment de ani buni, de vreme ce a cumparat domeniul iSlate.com din 2007. Conform noilor zvonuri, iSlate ar fi numele final al tabletului.

Domeniul iSlate.com a fost inregistrat in octombrie 2004, de catre compania Eurobox Ltd., fiind apoi cumparat de catre Data Docket, Inc. in 2006 si ajungand pe mana celor de la MarkMonitor.com in 2007. Acestia din urma cumpara domenii de top pentru companii celebre, printre care se numara si Apple, ascunzand astfel adevaratul posesor al site-ului respectiv.

Stim ca iSlate.com este legat de Apple pentru ca timp de cateva saptamani, in 2007, compania din Cupertino a fost listata drept posesoarea acestui domeniu. Cei de la MacRumors afirma ca domeniul iSlate a trecut rapid inapoi in proprietatea celor de la MarkMonitor.com, probabil pentru a ascunde intentiile Apple.

Deocamdata site-ul nu este disponibil la acea adresa, dar suntem siguri ca de indata ce apare tabletul, vom vedea si un site pe masura.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×