Produse evoMAG.ro

Qik Live, acum intr-o noua versiune pe iPhone, gata de transmisie video live

Autor:  | Publicat în:  Software 1.200 ori
<b>Qik Live, acum intr-o noua versiune pe iPhone, gata de transmisie video live</b>Dupa lansarea aplicatiei UStream, iata ca aflam ca acum este disponibila pe iPhone o noua varianta a aplicatiei Qik, care suporta transmisiuni video live, indiferent de ce model de iPhone folositi (EDGE, 3G sau 3GS). Noua versiune a aplicatiei Qik permite...

Dupa lansarea aplicatiei UStream, iata ca aflam ca acum este disponibila pe iPhone o noua varianta a aplicatiei Qik, care suporta transmisiuni video live, indiferent de ce model de iPhone folositi (EDGE, 3G sau 3GS).

Noua versiune a aplicatiei Qik permite utilizatorului sa salveze clipurile video pe terminal si sa le revada oricand. Puteti considera acest soft o alternativa la alte aplicatii similare de transmisiune video live, iar update-ul lui Qik e binevenit, deoarece implementeaza noi functii si este un software de calitate.

Puteti inregistra clipuri video si puteti sa le impartasiti cu prietenii online, folosind adresa www.qick.com/nickname-ul_ales. Qik poate fi folosit in aceste zile pentru a transmite celor dragi toate urarile asociate perioadei de sarbatori de iarna, fie ca e vorba de Craciun sau Anul Nou.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×