Qik Live, acum intr-o noua versiune pe iPhone, gata de transmisie video live

Autor:  | Publicat în:  Software 1.312 ori
<b>Qik Live, acum intr-o noua versiune pe iPhone, gata de transmisie video live</b>Dupa lansarea aplicatiei UStream, iata ca aflam ca acum este disponibila pe iPhone o noua varianta a aplicatiei Qik, care suporta transmisiuni video live, indiferent de ce model de iPhone folositi (EDGE, 3G sau 3GS). Noua versiune a aplicatiei Qik permite...

Dupa lansarea aplicatiei UStream, iata ca aflam ca acum este disponibila pe iPhone o noua varianta a aplicatiei Qik, care suporta transmisiuni video live, indiferent de ce model de iPhone folositi (EDGE, 3G sau 3GS).

Noua versiune a aplicatiei Qik permite utilizatorului sa salveze clipurile video pe terminal si sa le revada oricand. Puteti considera acest soft o alternativa la alte aplicatii similare de transmisiune video live, iar update-ul lui Qik e binevenit, deoarece implementeaza noi functii si este un software de calitate.

Puteti inregistra clipuri video si puteti sa le impartasiti cu prietenii online, folosind adresa www.qick.com/nickname-ul_ales. Qik poate fi folosit in aceste zile pentru a transmite celor dragi toate urarile asociate perioadei de sarbatori de iarna, fie ca e vorba de Craciun sau Anul Nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×