Tabletul cu procesor de 1 GHz si ecran de 7 inchi debuteaza: C-motech Mangrove

Autor:  | Publicat în:  Tablet 1.964 ori
<b>Tabletul cu procesor de 1 GHz si ecran de 7 inchi debuteaza: C-motech Mangrove</b>Segmentul de MID-uri cu touchscreen si tableturi este in plina evolutie, acum ca ne apropiem de lansarea lui Windows 7 si ca Android evolueaza tot mai mult. Astfel, nu ne surprinde sa vedem terminale precum cel din imaginea de mai jos,un performant tablet...

Segmentul de MID-uri cu touchscreen si tableturi este in plina evolutie, acum ca ne apropiem de lansarea lui Windows 7 si ca Android evolueaza tot mai mult. Astfel, nu ne surprinde sa vedem terminale precum cel din imaginea de mai jos,un performant tablet cu procesor de 1 GHz.

Pe numele sau C-motech Mangrove, tabletul vine cu un display de 7 inchi, ruleaza Windows Mobile 6.5 si foloseste un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz. Terminalul functioneaza atat in mod portrait, cat si landscape, iar printre dotarile sale se afla si suportul WiFi, 3G si WiMAX, plus o serie de porturi USB si un slot pentru carduri de memorie microSD.

C-motech este un brand cunoscut mai degraba pentru modemurile sale 3G sau 4G, astfel ca la capitolul wireless, Mangrove va fi cu siguranta performant. Ar fi interesant de vazut si o versiune cu Android a acestui tablet, care ramane deocamdata un mister, la capitolul pret.

C-motech Mangrove

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×