HTC HD2 (Leo) anuntat oficial, soseste in Europa in aceasta luna!

8.968 ori
<b>HTC HD2 (Leo) anuntat oficial, soseste in Europa in aceasta luna!</b>HTC HD2 este deja un handset despre care stim totul, inca de pe vreme cand el scapase pe web sub numele de HTC Leo. Acest super-smartphone HTC reprezinta o premiera prin prisma faptului ca ruleaza Windows Mobile si foloseste interfata Sense. Stiti...

HTC HD2 este deja un handset despre care stim totul, inca de pe vreme cand el scapase pe web sub numele de HTC Leo. Acest super-smartphone HTC reprezinta o premiera prin prisma faptului ca ruleaza Windows Mobile si foloseste interfata Sense.

Stiti probabil deja ca un aspect impresionant al handsetului este display-ul sau touchscreen capacitiv WVGA, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli si diagonala de 4.3 inchi. HTC HD2 vine si cu un performant processor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz si aflam ca fostul Leo va sosi in Europa in aceasta luna, la pachet (optional) cu un car kit, pentru cei care doresc sa foloseasca terminalul pe post de GPS.

Supor de masina pentru HTC HD2

Terminalul vine si cu suport pentru Windows Marketplace for Mobile, functii de social networking, integrand suport pentru Twitter, Facebook si multe alte servicii de acest gen. HTC HD2 incorporeaza si o camera de 5 megapixeli, accelerometru, senzor de luminozitate si ofera suport pentru conectivitate broadband 3G si WiFi.

HTC HD2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×