Tag Heuer pregateste un telefon rival cu Vertu

3.585 ori
<b>Tag Heuer pregateste un telefon rival cu Vertu</b>In secunda in care am admirat terminalul Tag Heuer din imaginea urmatoare ne-am gandit ca acesta ar rivaliza cu Vertu, la capitolul terminale destinate persoanelor cu portofel "gras". Daca si pretul va fi mai rezonabil, atunci am putea avea de-a face cu...

In secunda in care am admirat terminalul Tag Heuer din imaginea urmatoare ne-am gandit ca acesta ar rivaliza cu Vertu, la capitolul terminale destinate persoanelor cu portofel "gras". Daca si pretul va fi mai rezonabil, atunci am putea avea de-a face cu un "Vertu Killer".

Se pare ca acest telefon poarta numele Meridiist si brandingul Tag Heuer, avand un pret aproape la fel de impresionant ca si Vertu, undeva intre 3.400 si 3.900 de euro, in functie de configuratia sa. La acest "pumn de euro" beneficiati de un display de safir si cristal, o camera de 2 megapixeli, display QVGA cu diagonala de 1.9 inch, Bluetooth si carcasa fabricata din materiale de lux (otel inoxidabil, piele etc). Remarcam camera si display-ul handsetului, cele mai slabe feature-uri ale sale si putem spune ca ne asteptam la mai mult de la acest brand.

In orice caz, posesorii unui Vertu vor dori sa mai schimbe nota, laudandu-se partenerilor de golf ca si-au cumparat o noua casa de vacanta, un nou Porsche, dar si un nou telefon Tag Heuer. De ce? Nu stim, dar banuim ca vine odata cu statutul social de miliardar, acest public rar si exclusivist fiind vanat de Nokia prin al sau Vertu, care isi va pierde cativa adepti in favoarea lui Tag Heuer.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×