Telefonul HTC Android Dream, lansat pe 6 mai?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.480 ori
<b>Telefonul HTC Android Dream, lansat pe 6 mai?</b>HTC a anuntat un eveniment special, organizat in data de 6 mai la Londra, sub titlul "asistati la noul val de inovatii HTC". Presa de specialitate speculeaza ca am putea asista la lansarea oficiala a unui smartphone bazat pe platforma Google Android....

HTC a anuntat un eveniment special, organizat in data de 6 mai la Londra, sub titlul "asistati la noul val de inovatii HTC". Presa de specialitate speculeaza ca am putea asista la lansarea oficiala a unui smartphone bazat pe platforma Google Android.

Stiam deja ca producatorul a anuntat ca va lansa un telefon bazat pe Android in vara acestui an, in locul obisnuitelor terminale bazate pe Windows Mobile, dar ne-ar surprinde sa vedem un astfel de handset atat de curand. Cunoscut sub numele speculativ de HTC Dream, terminalul va fi primul dotat cu Android produs de compania care colaboreaza cu Google, in tandem cu Samsung si numeroase alte nume mari ale industriei, in cadrul Aliantei OHA.

Zvonul anunta ca HTC Dream va include numeroase functii prezente la iPhone, de la interfata touchscreen la tastatura virtuala de pe ecran. Imaginea de mai sus reprezinta un prototip al acestui telefon, prezentat de catre BBC, in cadrul unor teste efectuate de Google. Se pare ca site-ul Phone MAG va transmite live evenimentul din data de 6 mai, astfel ca vom afla in direct toate inovatiile anuntate de HTC in acea data.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×