Samsung lanseaza telefonul Madonna, in vreme ce Sony Ericsson opteaza pentru Def Jam

1.483 ori
<b>Samsung lanseaza telefonul Madonna, in vreme ce Sony Ericsson opteaza pentru Def Jam</b>Deja nu mai este trendy sa cumparam muzica online prin servicii de genul lui iTunes, ci a devenit o obisnuinta sa cumparam telefoane mobile cu melodii in memorie. Acestea apartin de obicei artistilor pop faimosi, care doresc sa-si promoveze un nou album....

Deja nu mai este trendy sa cumparam muzica online prin servicii de genul lui iTunes, ci a devenit o obisnuinta sa cumparam telefoane mobile cu melodii in memorie. Acestea apartin de obicei artistilor pop faimosi, care doresc sa-si promoveze un nou album.

Cea mai noua strategie promotionala a celor de la Sony Ericsson si Samsung vizeaza acesti artisti, printre care si Def Jam sau Madonna. Sony Ericsson va lansa o editia limitata a handsetului lor Walkman W910i, editia "Def Jam", in parteneriat cu The Carphone Warehouse, din Marea Britanie. Telefonul soseste dotat cu difuzoare externe si melodii ale unor artisti ca Rihanna, Janet Jackson, Ne-Yo sau Mariah Carey.

In cazul in care sunteti fanii Madonnei, veti achizitiona un Samsung F400, producatorul terminalul incheind un contract in exclusivitate cu diva. Noul sau album, "Hard Candy" va fi inclus in memoria telefonului, dupa cum va fi si videoclipul noului sau single "4 Minutes", in care Madonna face striptease pentru Justin Timberlake. Acest din urma telefon va fi disponibil doar in Franta, deocamdata, dar banuim ca va poposi si pe meleaguri mai estice, odata cu lansarea albumului in toata lumea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×