Tarife reduse pentru roaming de la Orange Romania

2.345 ori
<b>Tarife reduse pentru roaming de la Orange Romania</b>Orange Romania va pune la dispozitia clientilor sai doua optiuni de roaming, ambele cu tariful de 2 euro pe luna. Astfel tarifele se vor reduce cu 67% pentru cei ce folosesc cartele prepay si cu 44% pentru abonati. Noua optiune destinata clientilor Orange...

Orange Romania va pune la dispozitia clientilor sai doua optiuni de roaming, ambele cu tariful de 2 euro pe luna. Astfel tarifele se vor reduce cu 67% pentru cei ce folosesc cartele prepay si cu 44% pentru abonati.

Noua optiune destinata clientilor Orange PrePay se numeste Advantage si ofera tarife reduse de roaming pentru 20 de retele europene. Dupa activare, tariful unui apel catre Romania va scadea cu 0.69 euro pe minut. Aceasta optiune este disponibila si clientilor cu abonament, sub numele Roaming Europe, iar tarifele vor fi cu 44% mai mici in comparatie cu tarifele celorlalte tari europene, impartite in doua zone de tarifare.

Tarile care fac parte din prima zona sunt Ungaria, Spania, Italia, Bulgaria, Moldova si Marea Britanie, iar cele din zona 2 sunt Turcia, Bosnia, Croatia, Norvegia. In cazul unui apel catre Romania din zona 1 tariful este de 0.69 euro pe minut, in timp ce un apel dintr-o tara care face parte din zona 2 este taxat cu 1.06 euro pe minut (preturi fara TVA).

Veti putea activa aceste optiuni gratuit pana la data de 31 august, acestea fiind disponibile la pretul de 2 euro pe luna dupa aceasta data. Intre timp Comisia Europeana incearca implementarea unei taxari unice la nivel convorbirilor roaming, noile tarife fiind mai scazute decat cele actuale. Astfel, daca se adopta noile reglementari, din luna iulie veti plati 0.49 euro pe minut pentru apelurile efectuate in strainatate si respectiv 0.24 euro pe minut pentru a primi apeluri din tarile europene.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×