Detalii despre Casio Exilim W53CA

Autor:  | Publicat în:  Casio 2.268 ori
<b>Detalii despre Casio Exilim W53CA</b>Casio nu a mai fost de ceva timp in atentia noastra, pregatind probabil un nou hit in lumea terminalelor mobile, fara a oferi prea multe detalii presei. Iata, in imaginea de mai jos terminalul Exilim W53CA, un "cameraphone" produs de Casio: Terminalul...

Casio nu a mai fost de ceva timp in atentia noastra, pregatind probabil un nou hit in lumea terminalelor mobile, fara a oferi prea multe detalii presei. Iata, in imaginea de mai jos terminalul Exilim W53CA, un "cameraphone" produs de Casio:

Terminalul poarta numele celebrei serii de camere digitale Exilim de la Casio, iar camera sa de 5 megapixeli foloseste engine-ul mobil Exilim pentru o calitate superioara a imaginilor. De asemenea telefonul include o tehnologie anti-shake, color correction, auto focus in 9 puncte si o lentila de 28mm. Cu toate aceste dotari, nu mai simtim nevoia utilizarii unei camere digitale, oricat de performanta ar fi aceasta.

Exilim W53CA are un display LCD intern de 2.8 inch, care suporta o incredibila rezolutie de 480x800 pixeli, dar vom simti lipsa unui display extern. Terminalul soseste dotat cu un slot pentru carduri Micro SD de pana la 2GB, pe care veti putea stoca colectiile preferate de poze, dar si melodiile pe care ati dori sa le auziti in timp ce faceti o poza demna de o expozitie foto. W53CA include si un MP3 player, un dictionar, client E-mail si IR Simple (o versiune rapida de infrarosu).

Vestea proasta? Este un produs destinat exclusiv Japoniei, acum disponibil si in culorile alb, negru si rosu.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×