Tastatura Bluetooth pentru iPhone si iPod Touch

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.605 ori
<b>Tastatura Bluetooth pentru iPhone si iPod Touch</b>Dupa ce am vazut zilele trecute un iPhone hackuit caruia i se atasase o tastatura, iata ca descoperim produsul MacAlly BTKeyMini, o mini tastatura Bluetooth pentru iPhone si iPod Touch. Tastatura dispune de un suport pentru terminalul dumneavoastra si...

Dupa ce am vazut zilele trecute un iPhone hackuit caruia i se atasase o tastatura, iata ca descoperim produsul MacAlly BTKeyMini, o mini tastatura Bluetooth pentru iPhone si iPod Touch.

Tastatura dispune de un suport pentru terminalul dumneavoastra si poate fi transportata chiar si in cele mai mici serviete. Gadgetul foloseste propria baterie, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu descarcarea iPhone-ului utilizat. Puteti considera ca smartphone-ul produs de Apple se va transforma intr-un soi de laptop prin intermediul acestei inventii, care costa doar 92 de dolari.

Data sa de lansare nu este cunoscuta, dar numarul mare de tastaturi fizice pentru iPhone din ultima vreme ne face sa credem ca pana si Apple va dori sa lanseze un accesoriu de acest gen. Ar fi bizar ca dupa ce s-a lucrat atat de mult la tastaturile virtuale, sa ne intoarcem la cele fizice si nu oricum, ci unele cu dimensiuni destul de mari.

Sursa: Cellphonebeat.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×