Windows Mobile 6.5 confirmat de catre Steve Ballmer

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 835 ori
<b>Windows Mobile 6.5 confirmat de catre Steve Ballmer</b>Dupa ce a facut o vizita in Korea, Steve Ballmer a facut o oprire si in Australia, unde a tinut un discurs in cadrul unui eveniment organizat de catre cel mai mare operator de pe "continentul cangurilor", Telstra. Ballmer a vorbit despre noua versiune de...

Dupa ce a facut o vizita in Korea, Steve Ballmer a facut o oprire si in Australia, unde a tinut un discurs in cadrul unui eveniment organizat de catre cel mai mare operator de pe "continentul cangurilor", Telstra. Ballmer a vorbit despre noua versiune de Windows Mobile, disponibila in viitorul apropiat, dar a surprins publicul afirmand ca este vorba despre Windows Mobile 6.5 si nu 7.

Anuntul versiunii 6.5 a venit ca raspuns la intrebarea "La ce ne putem astepta de la Windows Mobile in urmatoarele 12 luni?". Ballmer a tinut sa precizeze ca au fost vandute nu mai putin de 20 de milioane de terminale Windows Mobile si ca OS-ul cu versiunea 6.5 va sosi anul viitor. Windows Mobile 7 a fost mentionat in treacat, fara o data de lansare, astfel ca putem sa ne imaginam ca el va sosi chiar si in 2010.

Windows Mobile 6.5 va fi cel mai probabil lansat oficial in cadrul showului Mobile World Congress 2009, organizat in luna februarie a anului viitor, in vreme ce specialistii prezic ca editia 2010 a aceluiasi eveniment va fi prilejul ideal pentru lansarea lui Windows Mobile 7. In ce priveste suportul touch si multi-touch al sistemelor de operare nu avem nici o informatie, deci va trebui sa asteptam pana la Mobile World Congress 2009, pentru mai multe detalii.

Sursa: Slashphone.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×