Tastatura din iOS 8.3 va beneficia de îmbunătățiri la capitolul funcționalitate

Autor:  | Publicat în:  Apple 716 ori
<b>Tastatura din iOS 8.3 va beneficia de îmbunătățiri la capitolul funcționalitate</b>Deși odată cu lansarea lui iOS 8.1 &icirc;n magazinul de aplicații dedicat și-au făcut apariția și tastaturi 3rd party, trebuie să recunoaștem faptul că tastatura standard implementată de către Apple este una foarte bine g&acirc;ndită și...

Deși odată cu lansarea lui iOS 8.1 în magazinul de aplicații dedicat și-au făcut apariția și tastaturi 3rd party, trebuie să recunoaștem faptul că tastatura standard implementată de către Apple este una foarte bine gândită și simplistă.

Totuși, există și loc de îmbunătățiri, motiv pentru care odată cu lansarea versiunii iOS 8.3 tastatura va beneficia de câteva schimbări. Astfel, din câte putem observa și în imaginea de mai sus, în noua tastatură butonul dedicat funcției Enter/Go va fi micșorat pentru ca utilizatorii să nu mai apese din greșeală pe butonul “.”.

De asemenea, și space-ul are parte de o modificare, acesta fiind acum puțin mai mare. În acest moment iOS 8.3 este disponibil în versiunea beta care poate fi instalată odată cu înregistrarea unui cont în programul de beta testing chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×