YouTube adaugă suport pentru video la 360 de grade pe mobil şi web; Cu un pas mai aproape de realitatea virtuală (Video)

1.278 ori
<b>YouTube adaugă suport pentru video la 360 de grade pe mobil şi web; Cu un pas mai aproape de realitatea virtuală (Video)</b>YouTube a adăugat suport pentru uploadul de clipuri video la 360 de grade, &icirc;mpreună cu o nouă experienţă de vizualizare pentru acest format special video at&acirc;t pe mobil, c&acirc;t şi pe web. &nbsp; Utilizatorii care privesc clipuri la 360...

YouTube a adăugat suport pentru uploadul de clipuri video la 360 de grade, împreună cu o nouă experienţă de vizualizare pentru acest format special video atât pe mobil, cât şi pe web.

Utilizatorii care privesc clipuri la 360 de grade, precum cel de mai jos vor putea schimba perspective cu mouse-ul în Chrome sau mişcând terminalele Android. În curând funcţia va fi activată şi pe iPhone şi iPad. Pentru captură de clipuri video la 360 de grade, YouTube lucreaza cu aparatură precum Bublcam, 360cam de la Giroptic, Kodak SP360 şi Ricoh Theta.

La ora actuală YouTube suporta video-uri la 360 de grade, cu 24 FPS, 25 FPS sau 30 FPS. În curând vor fi suportate şi frame rate-uri mai ridicate. Pe lângă utilizarea de camere speciale, există şi posibilitatea de a folosi echipamente şi trepieduri speciale, dar şi software de stitching third party precum Kolor Autopano. Aşteptăm şi uploaduri speciale VR acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×