Tastatura SwiftKey e disponibilă acum gratuit, cu teme plătite și gratuite la pachet

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.277 ori
<b>Tastatura SwiftKey e disponibilă acum gratuit, cu teme plătite și gratuite la pachet</b>După ce săptămână trecută aflăm că Apple va permite unor companii că SwiftKey și altele de gen să creeze tastaturi third party pentru iOS, azi avem o ofertă specială din partea celord e la SwiftKey. Ei oferă tastatura lor complet gratuit...

După ce săptămână trecută aflăm că Apple va permite unor companii că SwiftKey și altele de gen să creeze tastaturi third party pentru iOS, azi avem o ofertă specială din partea celord e la SwiftKey. Ei oferă tastatura lor complet gratuit acum, iar produsul costa până acum 3.99 dolari.

SwiftKey este una dintre cele mai populare tastaturi third party din lume, iar compania a deschis și un magazin de teme. în acesta găsiți atât teme plătite, cât și gratuite, iar mai jos aveți câteva modele de teme de acest gen. Actualizarea aduce și un rând numeric opțional deasupra tastaturii, lucru util pe terminalele cu ecran mare. Avem parte și de integrarea a peste 800 de emoji, mai multe limbi străine și predicție îmbunătățită.

Tastatura SwiftKey e disponibilă acum gratuit, cu teme plătite și gratuite la pachet

Există totuși mulți oameni care au plătit pentru SwiftKey, iar pentru că ei să nu rămână cu buză umflată, compania a pregătit o recompensă. Cei care au cumpărat aplicația vor primi un Premier Pack de 10 teme, complet gratuit, în valoare de 4.99 dolari. Dacă vă tentează SwiftKey îl puteți descărca chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×