Oppo anunţă că a vândut 7 milioane de unităţi F1 Plus/ Oppo R9 din martie până acum; Un model vândut la fiecare 1.1 secunde!

1.173 ori
<b>Oppo anunţă că a vândut 7 milioane de unităţi F1 Plus/ Oppo R9 din martie până acum; Un model vândut la fiecare 1.1 secunde!</b> În cadrul unei conferințe recente, Alen Wu - vicepreședintele Oppo a anunțat faptul că până în acest moment au fost comercializate 7 milioane de unități F1 Plus/R9, terminal al cărui debut avea loc în luna martie. Potrivit spuselor sale, telefonul

Ştiam că Oppo va avea un an excelent, încă de când se prezentau la MWC cu două tehnologii revoluţionare, de încărcare și foto. Azi se confirmă acest lucru, pentru că aflăm că modelul Oppo F1 Plus s-a vândut deja în 7 milioane de unităţi, adică aproximativ o unitate la fiecare 1.1 secunde.

Acest smartphone e cunoscut în China şi ca Oppo R9 şi a fost foarte solicitat pe piaţa locală. Debutul sau avea loc în luna martie, iar aceste cifre şi date vin de la vicepreşedintele Oppo, Alen Wu, în cadrul unei conferinţe recente. Pe lângă camera solidă de la bord, acest model are şi avantajul bateriei, care pe hârtie rezistă "de 1.8 ori mai mult decât standardul industriei pentru longevitate".

Cu aceste performanţe, dacă luăm în calcul doar primul trimestru al acestui an, Oppo devine al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. Dacă numărul de mai sus sună impresionant trebuie să îl comparăm cu cele 25 de milioane de unităţi Galaxy S7 vândute până acum de Samsung. Oppo stă totuşi mai bine decât Huawei, cu ale sale 2.6 milioane de unităţi P9 şi P9 Plus.

Oare va încheia Oppo anul tot în top 5?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×