Teatrele din Rusia instaleaza sisteme de bruiere a telefoanelor mobile

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.080 ori
<b>Teatrele din Rusia instaleaza sisteme de bruiere a telefoanelor mobile</b>Cel mai vechi teatru din Rusia a instalat echipamente pentru blocarea semnalelor de telefoane mobile intr-o incercare disperata de a forta proprietarii lor sa nu mai efectueze convorbiri pe durata spectacolelor, a anuntat joi agentia de stiri Reuters....

Cel mai vechi teatru din Rusia a instalat echipamente pentru blocarea semnalelor de telefoane mobile intr-o incercare disperata de a forta proprietarii lor sa nu mai efectueze convorbiri pe durata spectacolelor, a anuntat joi agentia de stiri Reuters.

"Desi tehnologia este relativ scumpa, teatrul nostru a acceptat costurile pentru a proteja artistii de surprizele neplacute", a spus Alexander Chepurov de la teatrul Alexandrinsky din Sankt Petersburg, teatru fondat in anul 1756.

El a declarat ca un actor a fost fortat sa infrunte "zgomotul de fond" intr-un singur mod cu putinta: "Opreste dracu aparatul ala si lasa-ma sa-mi termin monologul!"

Piesele de teatru, balet, opera si filmele din Rusia sunt permanent punctate de sunetul telefoanelor mobile si multi proprietari nu se rusineaza sa vorbeasca sfidand atentionarile de oprire a telefoanelor la inceperea spectacolului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×