TecPlus Dynamo: cel mai original accesoriu de petrecere pe care îl poţi cumpăra la început de primăvară (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.061 ori
<b>TecPlus Dynamo: cel mai original accesoriu de petrecere pe care îl poţi cumpăra la început de primăvară (Video)</b>La mijloc de februarie sosea la Mobilissimo.ro cel mai original difuzor văzut de mine p&acirc;nă acum, boxa cu levitaţie TecPlus Dynamo, pe care o vedeţi prezentată &icirc;n clipul de mai jos. Cu această ocazie veţi afla că levitaţia e posibilă...

La mijloc de februarie sosea la Mobilissimo.ro cel mai original difuzor văzut de mine până acum, boxa cu levitaţieTecPlus Dynamo, pe care o vedeţi prezentată în clipul de mai jos. Cu această ocazie veţi afla că levitaţia e posibilă datorită magnetismului şi că incinta rotundă a difuzorului se poate roti în aer.

Atunci când ne-a sosit produsul în teste de la Marketonline.ro am realizat şi un demo, care a fost foarte popular pe Facebook, strângând rapid 41.000 de views. Cât despre TecPlus Dynamo în sine, el costă 348 lei şi vine cu un electromagnet integrat în baza sa, deasupra căreia vă pluti difuzorul în formă de bila. Ea arată cam ca un Pokeball din serialul de animaţie Pokemon, cu o zonă iluminată LED pe mijloc şi posibilitatea de a fi rotita în aer, dacă îi daţi ghes când pluteşte.

Boxa oferă output de 3 Watt şi se conectează prin Bluetooth la telefon sau tableta, cu Android, iOS sau Windows Phone. Volumul e foarte ridicat, basul excelent şi claritatea deosebită. Bateria reîncărcabilă de 550 mAh de la bord oferă 5 ore de ascultare şi are nevoie de 3 ore de încărcare. "Secretul" lui Dynamo îl reprezintă electromagnetul cu 4 bobine, cu o zonă circulară amplă ce atrage difuzorul şi un magnet central puternic care respinge "bila".

Boxa cu levitatie magnetica

TecPlus Dynamo se fixează pe un suport special pentru a echilibra magnetismul ce atrage/respinge device-ul. Accesoriul e foarte arătos, are acoperire Bluetooth de 10 metri şi baza să se iluminează pe albastru ca şi difuzorul, arătând spectaculos cu lumina stinsă. Reţineţi şi că suportul se conectează la priză, în vreme ce boxa e pe bază de baterie. Setupul e foarte intuitiv, durând doar câteva minute, iar conectarea prin Bluetooth e imediată.

Trăim într-o lume în care jucării ce reprezintă robotul Wall-E de la Disney sau BB-8 din Star Wars sunt mari hituri, deci acest gadget inedit e imediat apreciat pentru lookul său şi pentru faptul că poate levita. Indiferent de vârsta Dynamo va fi un subiect de conversaţie şi divertisment, la orice petrecere. Am apreciat acest produs, iar el poate fi comandat de aici pe Marketonline.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×