TecPlus Dynamo unboxing: scoatem din cutie boxa cu levitaţie magnetică, cel mai inedit gadget ajuns la Mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.991 ori
<b>TecPlus Dynamo unboxing: scoatem din cutie boxa cu levitaţie magnetică, cel mai inedit gadget ajuns la Mobilissimo.ro (Video)</b>&Icirc;n ultimele zile am avut ocazia să ne jucăm cu TecPlus Dynamo, un gadget neobişnuit, pentru că... levitează. E vorba despre o boxă Bluetooth cu levitaţie magnetică, pe care o scoatem din cutie mai jos. Device-ul costă 349 lei şi &icirc;l...

În ultimele zile am avut ocazia să ne jucăm cu TecPlus Dynamo, un gadget neobişnuit, pentru că... levitează. E vorba despre o boxă Bluetooth cu levitaţie magnetică, pe care o scoatem din cutie mai jos. Device-ul costă 349 lei şi îl puteţi găsi la Marketonline.ro.

Produsul vine cu garanţie pe 12 luni, iar în cutie se afla manualul, încărcătorul (care are nevoie de adaptor, oferit la pachet), suportul magnetic pentru difuzor, difuzorul si un mecanism de fixare. TecPlus Dynamo este o boxă de 3W care se poate conecta la orice telefon, tableta sau alt device cu suport Bluetooth, având o acoperire la distanţă de 10 metri.

TecPlus Dynamo scos din cutie

În cadrul incintei rotunde se află difuzorul în sine, care măsoară 40 mm în diametru, iar autonomia sa este de 5 ore cu o singură încărcare. Încărcarea durează 3 ore, iar bateria inclusă este una de 550 mAh. "Secretul" lui Dynamo pentru levitaţie este un sistem pe bază de bobină electromagnetică, dar mai multe despre asta în recenzia pe care o vom publica în curând.

TecPlus Dynamo unboxing

Remarcăm lookul SF al produsului, care se iluminează pe albastru şi se învârte deasupra bazei ce pune în mişcare "bila". Dacă nu mai aveţi răbdare până la review găsiţi un teaser foarte vizualizat pe pagina noastră de Facebook sau pe Forum, iar produsul îl găsiţi la Marketonline.ro, la preţul de 349 lei.

TecPlus Dynamo boxă cu levitaţie magnetică, unboxing

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×