Tehnologia 4G mai aproape ca niciodata

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.098 ori
<b>Tehnologia 4G mai aproape ca niciodata</b>Poporul chinez se grabeste in mod cert spre tehnologia viitorului si cea mai buna dovada in acest sens este lansarea primului sistem de telefonie mobila 4G in Shanghai. Uita tot ceea ce numeai viteza de transfer pana acum, caci cu ajutorul transmisieri...

Poporul chinez se grabeste in mod cert spre tehnologia viitorului si cea mai buna dovada in acest sens este lansarea primului sistem de telefonie mobila 4G in Shanghai.

Uita tot ceea ce numeai viteza de transfer pana acum, caci cu ajutorul transmisieri wireless prin intermediul 4G se vor atinge viteze de 100Mbps. Comparand aceasta cu viteza 3G de 2 Mbps sau cu cea de 24Mb a celui mai rapid provider broadband veti realiza ca avem de-a face cu o inovatie cu tot speciala.

Lucrurile bune au un pret mare totusi, tehnologia 4G a costat 19.2 milioane $, iar munca de laborator a durat aproximativ 5 ani. Cercetarile din domeniu s-au axat atat pe dezvoltarea transmisiilor 4G cat si B3G (beyond 3G). Totusi viitorul nu este chiar atat de roz, avand in vedere ca tehnologia proaspat descoperita va avea un uz comercial abia in urmatorii ani.

Secolul vitezei isi revendica numele pe drept avand in vedere abundenta de descoperiri care ridica stacheta la nivelul vitezei transmisiilor de date.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×